millerbadrum.se använder cookies för statistik och för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Inköpslista 0

Garantier


Vi lämnar 10 års garanti mot material- och tillverkningsfel på våra Badrumstillbehör (krokar, pappershållare mm), även Möbelserierna Brooklyn, City, Kensington, London, New York och Traditional har 10 års garanti med undantag för speglar, toalettsitsar, glas och tvättfat som har 2 års garanti. Blandare och Belysning har 5 års garanti.

 

Om varans funktion framträder som bristfällig inom garantitiden åtar Miller sig, mot uppvisande av kvitto, att reparera varan eller ersätta med likvärdig produkt. Kund skall i så fall underrätta återförsäljaren som i sin tur tar ärendet till Miller. Det är upp till Miller att avgöra om en produkt omfattas av garantin. Miller ersätter inte produkter som har utsatts för en olycka, vanvård, onormal användning, felaktigt montage eller avvikelse från de skötselanvisningar som finns. Millers garantiåtagande gäller endast själva produkten och ej följdskador som eventuellt kan uppkomma.

 

Svensk konsumentköplag gäller alltid enligt konsumentverkets riktlinjer. Kom ihåg att spara inköpskvittot i original, garantin gäller från datumet då köpet gjordes.

 
 
The Miller Way
En god morgon. Och en lika god kväll. Med tanke på hur mycket tid du spenderar i ett badrum är du värd något extra. Tilltalande tidlös design och äkta hantverk. Omsorg in i minsta detalj. Några kallar det livskvalitet.
Vi kallar det the Miller Way.
 
   
 
Miller Badrum AB
Industrigatan 3A
564 31 Bankeryd
 
Telefon: +46(0)36 33 11 220
Mail: info@millerbadrum.se

Vår Katalog

Vi ger dig badrummets bästa sidor!

Hitta återförsäljare

Här är snabbaste vägen till ditt nya badrum.