millerbadrum.se använder cookies för statistik och för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Inköpslista 0

The Miller Way

En god morgon. Och en lika god kväll.
Med tanke på hur mycket tid din familj tillbringar i badrummet är ni värda något extra.
Som en tidlös skön design som (liksom din familj) blir vackrare med åren. Plus omsorgen i de noggrant utvalda materialen och i alla små detaljer som underlättar och förskönar. Och inte minst valfriheten som ger dig det badrum du verkligen vill ha.

I fem generationer har familjeföretaget Miller levererat, beslag och tillbehör av högsta kvalitet och sedan 1975 även badrumsmöbler. Designen har förändrats varsamt genom åren, men den äkta träkänslan och hantverksglädjen är densamma.

Att vi tycker det är viktigt att hela familjen trivs har att göra med att vi själva är ett familjeföretag som i fem generationer levererat äkthet och tradition. Vi tror att även din familj mår bra av rejäl livskvalitet även i badrummet. Vi kallar det the Miller Way.

Garanti

Trä är ett levande material. Det måste behandlas med omsorg och kunskap. Vid vår egen monteringsanläggning i Bankeryd ser vi till att varje detalj i varje möbel får den omsorg den är värd. Det gör att du kan lita på en badrumsmöbel från Miller. Vi är så övertygade om det att vi lämnar 5 års garanti på våra möbler och 10 år på våra tillbehörsserier. Tryggare badrum – the Miller Way.


Historia

Miller är idag ett familjeföretag i femte generationen. Det kan vi tacka bröderna Justus och Fritz Miller för. Eller kanske deras far, för det var i pappas vapensmedja i Printzeryd utanför Bankeryd i norra Småland som bröderna började gjuta möbelbeslag. Året var 1903 och mycket snart växte man ur vapensmedjan och flyttade in till Bankeryd där en stor och ”modern” fabrik byggdes vid järnvägen, faktiskt på samma ställe som Millers ligger än idag. 

1936 tog sonen Einar över verksamheten. När Einars son Birger i sin tur tog över i slutet av 1960-talet tillverkades delar till Volvos sportbil

P1800 men även grillar till den andra svenska biltillverkaren SAAB. Andra produkter var den populära TV-kannan – och förgyllda telefoner av Cobra-modell till shahen av Iran! 

I början av 1980 lades den egna tillverkningen av beslag ner och man inriktade sig på grosshandel– men också på badrum! Birgers son Christer hade upptäckt att den engelska marknaden led stor brist på vackra badrumsmöbler och beslöt att tillgodose det behovet. Egendesignade badrumskollektioner och tillbehör blev snabbt populära på de brittiska öarna och 1987 kunde Christer återvända till Sverige och Bankeryd som framgångsrik företagare för att ta över verksamheten i Bröderna Miller. 

 

Idag arbetar familjen enbart med badrum och badrumstillbehör. Huvudkontor, lager och montering ligger i Bankeryd, strax utanför Jönköping. Badrumsmöblerna är monterade för hand i den egna anläggningen i Bankeryd. Och idag är det femte generationen Miller, Frank och Maria, som driver företaget vidare tillsammans med pappa Christer.

 
 
The Miller Way
En god morgon. Och en lika god kväll. Med tanke på hur mycket tid du spenderar i ett badrum är du värd något extra. Tilltalande tidlös design och äkta hantverk. Omsorg in i minsta detalj. Några kallar det livskvalitet.
Vi kallar det the Miller Way.
 
   
 
Miller Badrum AB
Industrigatan 3A
564 31 Bankeryd
 
Telefon: +46(0)36 33 11 220
Mail: info@millerbadrum.se

Vår Katalog

Vi ger dig badrummets bästa sidor!

Hitta återförsäljare

Här är snabbaste vägen till ditt nya badrum.