millerbadrum.se använder cookies för statistik och för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Inköpslista 0
 
Nya tider behöver ny elegans – men gärna med ett stänk av klassisk skönhet. Vår nya möbelserie Kensington förenar det tidlöst vackra med den nya tidens formspråk. Den mjukt fasade kanten på stommarna, de vackra väldesignade ramspegelluckorna, omsorgen i varje detalj och den härliga finishen fyller ditt badrum med nya sköna känslor. Välj mellan ståtlig rustik golvsockel eller utnyttja utrymmet i ditt badrum med en vackert vägghängd kommod. Och njut av valet mellan modefärgerna behagligt vitt eller läckert grått eller kombinera. Kensington överraskar med gott om plats för både stil och känsla.

Finns i färgerna vit och mörkgrå. I storlekarna 60, 80 och 100 cm. Golvstående alternativt vägghängda kommoder och förvaringsskåp.
Möbler levereras färdigmonterade.
 
Lådkommod - heltäckande tvättfat
Lådkommod - stenbänkskiva underlimmat tvättfat
Lådkommod - med bänkskiva
Lådkommod - bänkskiva med fristående blandare
Förvaringsskåp
Handtag
 
 
Komplettera ditt drömbadrum
Som komplement till våra badrumsmöbler har vi tagit fram egendesignade badrumstillbehör i både traditionell och modern stil.

Våra tillbehörsserier tillverkas till största del i blankförkromad massiv mässing av högsta kvalité.
Hitta din närmaste återförsäljare
 
   
 
Miller Badrum AB
Industrigatan 3A
564 31 Bankeryd
 
Telefon: +46(0)36 33 11 220
Mail: info@millerbadrum.se

Vår Katalog

Vi ger dig badrummets bästa sidor!

Hitta återförsäljare

Här är snabbaste vägen till ditt nya badrum.