millerbadrum.se använder cookies för statistik och för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Inköpslista 0

Om Miller

1903 började två bröder, Justus och Fritz Miller, gjuta möbelbeslag i Bankeryd. De var duktiga hantverkare och såg noggrant till att beslagen de levererade var av högsta kvalitet. I dag, över 100 år senare är företaget fortfarande i familjen Millers ägo och familjen är fortfarande lika intresserade av att leverera kvalitetssaker som håller för både öga och tidens tand.
Write title here...
Under åren har verksamheten utvecklats till att inte bara leverera hållbara beslag, utan även badrumsmöbler och badrumstillbehör till kunder i både Skandinavien och England. Badrumsmöblerna monteras för hand i Bankeryd så att Miller kan garantera hög kvalitet i både utförande och leverans.

Familjeföretaget Bröderna Miller arbetar idag, fem generationer senare, med de båda varumärkena Millers (beslag till järnvaruhandeln) och Miller (Fine Bathroom Interiors). Företaget omsätter drygt 70 MSEK, har 25 anställda och har sitt huvudkontor i Bankeryd strax utanför Jönköping.
Fotografier från 1920-talet fotograferade i samma lokaler som vi arbetar från idag.
Historiska detaljer
4e och 5e generationen Miller
 
 
The Miller Way
En god morgon. Och en lika god kväll. Med tanke på hur mycket tid du spenderar i ett badrum är du värd något extra. Tilltalande tidlös design och äkta svenskt hantverk. Omsorg in i minsta detalj. Några kallar det livskvalitet.
Vi kallar det the Miller Way.
 
   
 
Miller Badrum AB
Industrigatan 3
564 31 Bankeryd
 
Telefon: +46(0)36 33 11 220
Mail: info@millerbadrum.se

Vår Katalog

Vi ger dig badrummets bästa sidor!

Hitta återförsäljare

Här är snabbaste vägen till ditt nya badrum.