millerbadrum.se använder cookies för statistik och för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Inköpslista 0

Om Miller

1903 började två bröder, Justus och Fritz Miller, gjuta möbelbeslag i Bankeryd. De var duktiga hantverkare och såg noggrant till att beslagen de levererade var av högsta kvalitet. I dag, över 110 år senare är företaget inriktat på badrumsmöbler och badrumstillbehör. Familjen är fortfarande lika intresserade av att leverera kvalitetssaker som håller för både öga och tidens tand.
Write title here...
Under åren har verksamheten utvecklats från att leverera hållbara beslag, till att fokusera enbart på badrumsmöbler och badrumstillbehör. Till kunder i både Skandinavien och England. Badrumsmöblerna monteras för hand i Bankeryd så att Miller kan garantera hög kvalitet i både utförande och leverans.

Familjeföretaget Miller Badrum arbetar idag, fem generationer senare, med varumärket Miller Badrum (Miller Fine Bathroom Interiors). Företaget har sitt huvudkontor i Bankeryd strax utanför Jönköping.
Fotografier från 1920-talet fotograferade i samma lokaler som vi arbetar från idag.
Historiska detaljer
4e och 5e generationen Miller
 
 
The Miller Way
En god morgon. Och en lika god kväll. Med tanke på hur mycket tid du spenderar i ett badrum är du värd något extra. Tilltalande tidlös design och äkta hantverk. Omsorg in i minsta detalj. Några kallar det livskvalitet.
Vi kallar det the Miller Way.
 
   
 
Miller Badrum AB
Industrigatan 3A
564 31 Bankeryd
 
Telefon: +46(0)36 33 11 220
Mail: info@millerbadrum.se

Vår Katalog

Vi ger dig badrummets bästa sidor!

Hitta återförsäljare

Här är snabbaste vägen till ditt nya badrum.