millerbadrum.se använder cookies för statistik och för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Inköpslista 0


Ekonomiansvarig

 

Tjänsten är deltid eller heltid med placering i Bankeryd och omgående tillträde. Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

 

År 1903 började Bröderna Justus och Fritz Miller gjuta möbelbeslag i Bankeryd, Småland. De var skickliga hantverkare som noggrant såg till att produkterna de levererade var av högsta kvalitet.

 

Idag, fem generationer senare, är familjen Miller lika passionerade av att leverera hållbart designade kvalitetsprodukter. Under 2019 såldes beslagsverksamheten (Millers Beslag AB) och i samband med detta flyttades badrumsverksamheten och familjen Miller med 8 medarbetare till det nybildade bolaget Miller Badrum AB.

 

Huvudsakliga sysslor kommer att vara i verksamheten Miller Badrum AB. Ekonomiansvaret gäller även för familjens Holdingbolag Bröderna Miller Holding AB och underliggande verksamhet Justus Fastigheter i Bankeryd AB. Samarbete med vårt fristående systerbolag Miller From Sweden Ltd. i Thame, England kommer också vara del av arbetet på sikt.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat;

  • Löpande Bokföring

  • Löneadministration

  • Månads- & Årsbokslut
  • Budgetarbete och uppföljning
  • Moms och Skatterapportering
  • Kundtjänstarbete & övriga administrativa sysslor

 

Vi söker dig som ekonomiansvarig till vår verksamhet i Bankeryd. Du ser fram emot varierade arbetsuppgifter och ett stort ansvar. Arbetet är till stor del självständigt för större delen av ekonomiarbetet i bolaget och i arbetsuppgifterna arbetar du tillsammans med VD och kundtjänst.

 

Fram tills nu har ekonomifunktionen delats mellan Millers Beslag och Miller Badrum. Nu ska detta arbete skiljas åt och vi behöver därför tillsätta denna tjänst. Nuvarande Controller kommer att hjälpa oss med överlämningen av arbetssysslor fram till sommaren 2020 och efter det stötta oss vid behov.

 

Kvalifikationer och erfarenhet

  • Ekonomiutbildning, minst YH
  • Några års erfarenhet av ekonomiarbete
  • Svenska och Engelska i tal och skrift

 

Meriterande

  • Kunskap i NAV Dynamics 2016 eller senare och/ eller Agda Lön

 

Skicka senast 30 mars 2020 in din ansökan med tillhörande CV till VD frank.miller@millerbadrum.se

OBS! Märk ditt mail; EKONOMIANSVARIG

 

Har du ytterligare frågor angående tjänsten är du välkommen att höra av dig till Frank på 036 3311250

 
 
The Miller Way
En god morgon. Och en lika god kväll. Med tanke på hur mycket tid du spenderar i ett badrum är du värd något extra. Tilltalande tidlös design och äkta svenskt hantverk. Omsorg in i minsta detalj. Några kallar det livskvalitet.
Vi kallar det the Miller Way.
 
   
 
Miller Badrum AB
Industrigatan 3
564 31 Bankeryd
 
Telefon: +46(0)36 33 11 220
Mail: info@millerbadrum.se

Vår Katalog

Vi ger dig badrummets bästa sidor!

Hitta återförsäljare

Här är snabbaste vägen till ditt nya badrum.